Άμεση Επικοινωνία στο contact@ine.org.cy
«Εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ: Προκλήσειςκαι προοπτικές για την κυπριακή οικονομία»

Στις 18 Νεομβρίου 2013, στην Πύλη Αμοχώστου στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα «Εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ: Προκλήσεις και προοπτικές για την κυπριακή οικονομία»

Ομιλητές στην Ημερίδα ήταν ο κ. Πάνος Παπαναστασίου, Κοσμητορας της Πολυτεχνικης Σχολής Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Dr Michael Hadjitofi, Σύμβουλος του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού σε θέματα υδρογονανθράκων, η Δρ Τούλλα Ονουφρίου, Αντιπρύτανης του ΤΕ.ΠΑ.Κ και ο Δρ Θεόδωρος Τσακίρης, Επίκουρος Καθηγητής Γεωπολιτικής των Υδρογονανθράκων στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Στον προαύλιο χώρο της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση προγραμμάτων σπουδών από ακαδημαικά ιδρύματα της Κύπρου και συγκεκριμένα από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Πανεπιστήμιο Frederick και το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Την κύρια ευθύνη της εκδήλωσης είχε η Επιτροπή «Ενέργειας και Ανάπτυξης» του Ινστιτούτου με επικεφαλή τον κ. Πάρη Κωνσταντίνου.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και η ιστοσελίδα «24h.com.cy», η οποία κάλυψε ζωντανά την εκδήλωση με live streaming, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες τηλεθεατές να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την άνεση του χώρου τους.

http://24h.com.cy/2013/11/18/imerida-ine-gia-ydrogonanthrakes/

© 2020 Ινστιτούτο Νέων Επιστημόνων (INE) created by Sorvus Media